Highland Elementary School

Skip to main content Highland Super Heroes: POWER-UP for Success!
| Login

Bell Schedules

Regular Day Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
School Begins/Homeroom 7:50 AM 8:00 AM 10 min
Instructional Time (KN-4th) 8:00 AM 11:00 AM 180 min
Lunch (KN-4th) 11:00 AM 12:00 PM 60 min
Instructional Time 12:00 PM 12:15 PM 15 min
Recess (KN-2nd) 12:15 PM 12:25 PM 10 min
Instructional Time 12:25 PM 12:35 PM 10 min
Recess (3rd-4th) 12:35 PM 12:45 PM 10 min
Instructional Time 12:45 PM 3:00 PM 135 min
Dismissal Bell: 1st Load Buses 3:00 PM
Dismissal Bell: Walkers/Car Riders 3:05 PM
Dismissal Bell: 2nd Load Buses 3:10 PM
Early Dismissal Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
School Begins/Homeroom 7:50 AM 8:00 AM 10 min
Instructional Time 8:00 AM 11:00 AM 180 min
Lunch 11:00 AM 12:30 PM 90 min
Instructional Time 12:30 PM 1:00 PM 30 min
Dismissal Bell: 1st Load Buses 1:00 PM
Dismissal Bell: Car Riders/Walkers 1:05 PM
Dismissal Bell: 2nd Load Buses 1:10 PM